507137 X4 Quadcopter Dragonfly FPV 2.4G 100% RTF

Artikelnummer: C507137

Besteleinheid 1

Stukprijs: {PRIJS} EUR

beschikbaar op de korte termijn  Levertijd: beschikbaar op de korte termijn

inkl. 19% BTW. zonder BTW
EUR 64,99 EUR 54,61
plus Portokosten

X4 Dragonfly FPV 2.4GHz Quadcopter

De brutale mini-quadrocopter met automatische hoogteaanpassing! Met de geïntegreerde HD-videocamera kunt u real-time opnemen op de smartphone met de bijbehorende app. De uiterst eenvoudige bediening en het zeer stabiele vlieggedrag voldoen aan de vliegkunsten voor de beginner. Een geïntegreerde elektronische gyro stabiliseert de quadcopter in de lucht. Spectaculaire salto's kunnen worden geactiveerd met de stuntknop. De positie-LED's vergemakkelijken de oriëntatie in het donker. Aangezien alles wat nodig is voor het vliegen is inbegrepen in de leveromvang. U kunt uw vliegvaardigheid binnen of buiten onmiddellijk na het opladen van de accu bewijzen. Veel plezier met je CARSON DragonFly!

Technische details:
- Foto-, video- en FPV-functie
- Stabiel vlieggedrag
- Zeer eenvoudige bediening
- Hoogte wordt automatisch gehandhaafd
- Met stunt-functie
- Opladen via USB

Technische gegevens:
- lengte 110 mm
- Rotordiameter 40 mm
- Vliegtijd 9 min
- Stijggewicht 23 g

Leveringsomvang: volledig geassembleerde quadrocopter met geïntegreerde camera, 2,4 GHz afstandsbedieningssysteem, mobiele telefoonhouder, reserve rotorset, Li-Po vliegaccu, USB-oplader, 3x zenderbatterijen LR 03 AAA, instructieboek.

Veiligheidstips: niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. De verpakking moet worden bewaard, omdat deze belangrijke informatie bevat. De afbeeldingen kunnen afwijken van het product in het pakket. CARSON behoudt zich het recht voor om op elk moment verbeteringen en wijzigingen aan te brengen.

Carson nummer: 507137

EAN: 4005299571374

Al gezien?Diese Website nutzt Cookies, um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mehr Informationen